لینک سازی داخلی و خارجی
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
لینک سازی داخلی و خارجی
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلیسایر موضوعاتلینک سازی داخلی و خارجی

تعداد بازدید : 973
نویسنده پیام
seomodireweb آفلاین
کاربر انجمن

ارسال‌ها : 12
عضويت : 9 /12 /1396
لینک سازی داخلی و خارجی
با ساخت لینک برای سایت می توان سایت را به عنوان سایتی مهم در نظر گوگل جلوه داد. گوگل با استفاده از لینک های داده شده به یک صفحه به میزان اهمیت آن صفحه پی می برد با استفاده از لینک سازی داخلی و خارجی گوگل به بهینه سازی سایت کمک خواهد کرد. سئو داخلی (on page seo) با لینک سازی داخلی و سئو خارجی (off page seo) با لینک سازی خارجی بسیار مسیر رو به رشدتری خواهد داشت.
در ادامه به توضیحات بیشتری در رابطه با اهمیت external links و Internal links می پردازیم :


انکر تکست anchor text
قبل از تعریف دقیق لینک سازی داخلی و خارجی باید با انکر تکست anchor text آشنایی داشته باشید. 
انکر تکست کلمه ای است که به صفحه دیگر لینک می شود. به زبان ساده تر می توان گفت کلمه‌ی انتخاب شده و لینک شده را anchor text می گویند. کلماتی که به‌طور معمول در متن با تغییر رنگ همراه هستند و یا خطی به عنوان جلب توجه و مهم تر جلوه دادن کلمه زیر کلمه می افتد انکر تکست ها هستند و با کلیک کردن روی آن به صفحه ی جدیدی می رویم.
گوگل به راحتی متوجه : معنی ، تعداد لینک های مشابه و آدرس لینکی که به انکر تکست ها داده شده می شود و با استفاده از همین ویژگی ها می تواند تشخیص دهد که :


یک صفحه چه قدر اهمیت دارد؟


چه موضوعی دارد و هدف از تولید محتوای سایت معرفی چه خدماتی است؟
مطلب تا چه اندازه مفید است و آیا برای کاربران نیز کاربردی است؟
لینک سازی به روش صحیح انجام شده یا صرفاً برای محبوب نشان دادن صفحه به گوگل محبوبیت مصنوعی ایجاد شده؟
و ...


پس با توجه به اهمیت لینک سازی کلمات کلیدی صفحات سایت به صورت انکر تکست به صفحات هدف دیگری لینک داده می شوند تا گوگل و کاربران به هر مسیری که لینک داده شده هدایت شوند.


 
لینک سازی داخلی (Internal links) و لینک سازی خارجی (external links)
 
لینک سازی داخلی (Internal links) چیست؟
لینک سازی داخلی نوعی لینک سازی است که از داخل سایت به دیگر صفحات سایت لینک داده می شود. لینک های داخلی آدرسی مشابه آدرس اصلی سایت دارند که ادامه ی مسیر به آدرس اصلی سایت اضافه شده و گوگل به همین ترتیب متوجه می شود که لینک ، از نوع لینک داخلی است.


صفحات لینک شده به انکر تکست ها باید موضوع مرتبطی داشته باشد. به طور مثال نمی توانید در رابطه با آموزش وردپرس مطلب بگذارید و انکر تکست آموزش وردپرس را به صفحه ی آموزش نقاشی لینک کنید. با این کار گوگل سایت لینک شده را سایتی با محتوای بیهوده تصور می کند.


منظور از لینک سازی داخلی لینک سازی است که هر کلمه کلیدی برای خود صفحه هدف (landing page) جداگانه ای داشته باشد تا گوگل متوجه شود که سایت به صورت تخصصی در حال فعالیت روی کلمه های مطرح شده می باشد. مثلا سایت پزشکی ای که در حوزه ی قلب و عروق فعالیت دارد نباید تمام صفحات خود را با کلمه ی کلیدی جراحی قلب محتوا گذاری کند بلکه باید عنوان های مختلف و کلمات دیگر را هم مورد بررسی قرار داده و مقالات جامع تری ارائه دهد. این که مثلا 20 مقاله با عنوان جراحی قلب بگذاریم نه تنها به سئو سایت کمک نمی کند بلکه گوگل نمی داند کدام صفحه را سئو کند.
هم چنین لینک سازی ها باعث افزایش سرعت ایندکس شدن سایت نیز می شود زیرا خزنده های گوگل با استفاده از لینک ها می توانند به همه جای سایت سر بزنند و سایت را با سرعت بیشتری ایندکس کنند. 
علاوه بر تأثیر خوب لینک سازی داخلی روی گوگل ، با این کار می توان باعث بهبود رابط کاربری یا (User Experience) نیز شد زیرا در صورتی که مطالب جذابی تولید شده باشد و کاربران مقالات را به خوبی مطالعه کنند اگر مطلبی به عنوان مطلب پیشنهاد شده توسط مقاله نویس ارائه شود باز هم مقاله ی بعدی توسط کاربران خوانده می شود در نتیجه هم به سئو سایت و هم به افزایش بار علمی کاربران کمک شده است. 


چرا باید لینک سازی داخلی انجام دهیم؟
ساختار گوگل را به تار عنکبوت تشبیه می کنند زیرا تارهای عنکبوت همگی به هم متصل هستند و عنکبوت ها با استفاده از تارها به هر نقطه ای می روند حال اگر به هر دلیلی یکی از تارها پاره شود عنکبوت ها برای رفت و آمد به مشکل می خورند و مسیر دیگری را انتخاب می کنند. 
ساختار گوگل نیز به همین صورت است خزنده های گوگل با استفاده از لینک ها مسیر رفت و آمد خود را انتخاب می کنند و اگر صفحه ای لینک داخلی و خارجی نداشته باشد به معنی بن‌بست است. بن‌بست ها نه تنها از نظر گوگل مضر هستند بلکه باعث می شود کاربران هم از صفحه خارج شوند و شما به راحتی برای آن ها صفحه خروج یا exit page ساخته اید.
با توجه به این توضیحات در نظر داشته باشید که اگر ساختار وب را به خود نگیرید گوگل در سایت شما به بن‌بست می خورد و این مسئله به سئو هر سایتی صدمه خواهد زد.
هر چه سایت شما از صفحه ی خروج (Exit Page) کمتری برخوردار باشد برای گوگل محبوب تر خواهید شد. با استفاده از انواع روش های لینک سازی داخلی و هم چنین لینک سازی خارجی بن‌بست ها را از سایت خود حذف خواهید کرد.


شنبه 19 اسفند 1396 - 08:58
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش
shabgard آفلاین
کاربر انجمن

ارسال‌ها : 1
عضويت : 30 /10 /1398
پاسخ : 1 RE لینک سازی داخلی و خارجی :
لینکسازی داخلی یکی از مهم ترین بخش هایی است که در آموزش seo از صفر تا صد تدریس می شود. این مساله اینقدر از اهمیت بالایی برخوردار است که در سرچ کنسول گوگل هم یک بخش به نام links به این قسمت اختصاص داده شده است.

شنبه 29 شهریور 1399 - 10:15
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.



تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ